Ervaringen deelnemers

‘Ik kwam met pijnlijke scheuten in mijn benen en vermoeidheidsklachten bij Helma. Ze nam de tijd voor mij en ze heeft enorm veel inhoudelijke kennis. Helma leerde me welke combinaties qua voeding wel en niet kunnen. Ook de uitleg over de voedingsetiketten van producten, die we vaak gebruiken, was helder. De menu’s die ik meekreeg waren goed toepasbaar voor het hele gezin. Eén van de adviezen: niet meteen een bakje yoghurt na een ijzerrijke maaltijd, omdat het ijzer anders niet wordt omgezet naar de actieve vorm die nodig is voor opname. Het blijft een handige tip!’ Juliëtte (42 jaar)

 

‘Helma weet goed waar ze het over heeft. Ze legt goed uit hoe we iets gaan aanpakken en waarom het handig is om het op die manier te doen. Het was een erg fijne samenwerking. Diederik (19 jaar)

 

Met jouw enorme hoeveelheid aan kennis en ervaring weet je de ander te inspireren als het gaat om gezonde voeding. Helma is betrokken en warm in de begeleiding. Prettig vond ik dat je na ieder bezoek, een kort verslag kreeg. Dit was voor mij een fijne reminder om naderhand terug te leen. Ook het naslagwerk aan informatie die Helma meegaf naar huis vond ik prettig. In alle rust kon ik dit thuis dan weer nalezen. Yvette (42)

 

Ik wilde graag een aantal kilo’s kwijt maar vooral wilde ik advies over gezonde voeding. Ik ben dan ook erg tevreden met de begeleiding die ik van Helma heb gekregen. Zij heeft mij geholpen om mijn doelen te realiseren door middel van gevarieerde voedingsschema’s. En ook door regelmatig bij elkaar te komen om te meten en te wegen en de week te bespreken. Daarnaast deelde ze haar kennis en gaf mij voldoende informatie over gezonde voeding. Ik ben blij met de lekkere recepten die ik heb gekregen en tot op de dag van vandaag maak ik nog regelmatig gebruik van de voedingsschema’s. Ellen, (38) 

 

Informatie avond

Helma heeft me op de informatieavond heel veel kunnen leren over voeding, maar ook over kruiden, mineralen en vitaminen. Ik dacht dat ik al wel goed op de hoogte was, maar Helma overtreft de kennis van velen. En ze maakt het praktisch en toepasbaar voor de dagelijkse maaltijd. En die hapjes en smoothies als proeverijtje. Héérlijk. En Eérlijk. Leuk dat we ook de recepten kregen.’ Manon (48)

 

‘De informatieavonden zijn echt compleet. Heel interessant alle informatie over voeding en daarna de voordelen ervaren van wandelen. Het sluitstuk met de klankschalen waren erg rustgevend. Het doet je weer eens beseffen dat je overal aan moet denken in het leven: eten, bewegen en ontspannen.’
Henrique (48)