Wie is Helma

De letters van mijn naam staan elk voor een waarde in mijn begeleiding en advies: 

 Helder Eerlijk Leerzaam Maatwerk Advies

 

Mijn naam is Helma Eijkelkamp- te Kiefte, Ik ben geboren in Zelhem en woon sinds 1995 in Zevenaar  samen met Emile, we hebben drie dochters. 

Als klein meisje droomde ik er van om banketbakker te worden. Jaren heb ik met veel plezier in de banketbakkerij en in de chocolaterie gewerkt.  Ik weet als geen ander hoeveel heerlijke verleidingen er zijn. en dat het lastig kan zijn deze te weerstaan..

 Een aantal jaren geleden vond ik het tijd om een andere passie te volgen. Ik heb de opleiding tot   voedingsdeskundige/ gewichtsconsulent gevolgd. Nu help ik mensen met vragen omtrent gezonde voeding of verantwoord gewichtverminderen. Door met pure ingredienten te werken kun je heerlijke gerechten maken zonder honger en voorzien van alles wat je lijf nodig heeft.. Het is voor iedereen toegankelijk en haalbaar..

 

Mijn gezondheid  is niet altijd vanzelfsprekend geweest. Gezond eten en bewegen heeft er altijd voor gezorgd dat ik sneller herstelde en energie kreeg, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik ben ervan overtuigd dat gezond eten en een gezonde leefstijl je op alle vlakken energie geeft.  

Mijn kennis over voeding en ervaring over goed en gezond eten deel ik graag met mensen. Schoonheid en de ideale maat zijn voor mij niet het belangrijkst. Een goed en gezond lijf wel! Kan ik jou helpen naar een fit lijf om gezond oud mee te worden, ben je benieuwd neem dan nu contact op?