Hoe werkt Helma's Voedingsadvies en meer

De letters van mijn naam staan allemaal voor een waarde van mijn begeleiding en werkwijze

H Helder,

We beginnen met een gratis kennismakingsgesprek: wat zijn jouw wensen? wat wil jij bereiken? klikt het tussen ons? We zijn Helder tegen elkaar en kijken of we samen doorgaan of dat een ander moment of advies beter is.

 

E Eerlijk

We zijn eerlijk tegenover elkaar. Ik geef eerlijke adviezen na de richtlijnen gezonde voeding. Eerlijk staat ook voor eerlijk eten. Geen pakjes en zakjes maar puur en onbewerkt eten, met verse en gedroogde kruiden omdat die zoveel meer doen dan alleen smaak geven aan het eten. We streven er naar om zoveel mogelijk uit het seizoen en uit de regio te eten. Zo zijn we ook eerlijk voor het milieu. Ik waardeer ook jouw eerlijkheid.

 

L Leerzaam

Mijn adviezen zijn Leerzaam. Als je niets leert van mijn begeleiding, dan is het (vaak) geen blijvende verandering. Ik geef uitleg over koolhydraten, vetten, eiwitten, vitaminen en mineralen. En als je wilt gaan we etiketten lezen of andere praktische vaardigheden leren.

 

M Maatwerk.

Mijn advies wordt afgestemd op jou! Dat is Maatwerk want niemand is gelijk. Na het kennismakingsgesprek volgt een intake.  Ik wil dan informatie van jou hebben over jouw voeding en leefstijl. Hier kan ik voeding- en beweegadviezen op afstemmen die in jouw leven passen.

 

 A Advies.

Het complete plaatje, voeding, bewegen, ontspannen. Je krijgt voor alles tip en tools. 

 

’S  Samen sterk en Succes

De S achter mijn naam staat voor Samen Sterk én Succes. We gaan het samen doen. Ik geef adviezen en een aangepast programma voor jou, maar als je er zelf niet volledig achter staat kom je er niet. Gewoontes veranderen kost tijd en als het goed gaat, geven deze veranderingen je veel energie en een fit en gezond lijf. We werken naar een doel toe, maar elk doel is opgebouwd uit kleinere stappen. Elke behaalde stap is een succes . Daar kun je trots op zijn. Zullen we dit samen vieren? Meld je nu aan!